Over Reliante Care

Welkom bij Reliante Care, waar we ons inzetten voor het bevorderen van veiligheid en zelfstandigheid, vooral voor ouderen. Onze missie is om innovatieve oplossingen te bieden die het mogelijk maken voor mensen om langer thuis te blijven wonen, zonder concessies te doen aan hun welzijn en gemoedsrust.
Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op

LQ-1055802

Wie zijn wij?

Bij Reliante Care geloven we in het belang van een veilige en vertrouwde thuisomgeving. Ons toegewijde team bestaat uit professionals met een passie voor het welzijn van ouderen en kwetsbaren. We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften heeft, en daarom hebben we personenalarmeringssystemen ontwikkeld die flexibel zijn en aanpasbaar aan verschillende levensstijlen.

Onze visie en missie

Onze visie is eenvoudig maar krachtig: we willen ouderen en kwetsbaren in staat stellen om zo lang mogelijk in hun eigen huis te blijven wonen, omringd door vertrouwde omgevingen en herinneringen. We begrijpen de waarde van onafhankelijkheid en streven ernaar om met onze diensten een bijdrage te leveren aan een comfortabelere en zorgeloze levensstijl.

Onze missie is het vervullen van de belofte die inherent is aan onze eenvoudige maar krachtige visie. Wij streven ernaar ouderen en kwetsbaren te ondersteunen in hun verlangen om zo lang mogelijk in hun eigen huis te blijven wonen, te midden van de vertrouwde omgevingen en dierbare herinneringen die hun leven vormen. Onze inzet ligt in het bieden van hoogwaardige diensten die niet alleen de onafhankelijkheid van ouderen en hulpbehoevenden bevorderen, maar ook bijdragen aan een comfortabelere en zorgeloze levensstijl. Door innovatie, empathie en toewijding willen wij een betrouwbare partner zijn, en zo een positieve impact hebben op de kwaliteit van hun leven.

LQ-1066883

LANGER, VEILIG THUIS

Wij geven u en uw omgeving een zekerder en veiliger gevoel.

knop alarm veilig en vitaal thuis

ZORG DICHTBIJ

Met één druk op de knop zorgen wij dat uw contactpersoon snel bij u is.

ketting alarm2

ALTIJD BIJ DE HAND

De alarmknop heeft u altijd bij de hand, om uw pols of om uw nek

Scroll naar boven